Kurv

Kurv

En lille drøm bliver til virkelighed på en virkelig stor måde

Lille Danmark tager dig på en tur igennem Danmark med de fantastiske produkter som er produceret i vores skønne lille land.

Lille Danmark tager dig på en tur igennem Danmark med de fantastiske produkter som er produceret i vores skønne lille land. Du behøver ikke længere at køre fra Nordjylland til Bornholm for at finde dine favoritprodukter, dem har vi nemlig allerede hentet for dig! 

Tag et kig på vores sortiment her som inkluderer vin, gin, rom, brændevin, bitter, olier, eddiker, danske wellness-produkter eller den perfekte gavekurv til din kunde eller den du elsker. Vi har et nøje udvalgt sortiment med danskproducerede luksusvarer og sågar vine som serveres på high-end michelin-restauranter.

Som noget nyt tilbyder vi nu også guidede ture til danske vingårde.

Kontakt os for at høre mulighederne og se mere her:

https://lilledanmark.dk/en-dags-vin-og-snapstur-fyn/
https://lilledanmark.dk/vin-og-ginsmagningstur/

Salg af dansk vin og smagninger

I vores lille butik møder du Mariah som er så vild med danske specialvarer, at hun har lavet en butik dedikeret til formålet.

Mariah er vild med danske specialvarer, og står bag “Lille Danmark”.

Vi arrangerer også vinsmagninger, ginsmagninger, whiskeysmagninger og romsmagninger i København. I vores standardformat kan du købe enkeltbilletter til arrangementer op til 20 personer, men vi arrangere også smagningsarrangementer både som virksomhedsarrangementer og i forbindelse med private fester.

Adresse

Holbergsgade 15
1057 København
Danmark

Åbningstider

Mandag 12.00 – 18.30
Tirsdag 12.00 – 18.30
Onsdag 12:00- 18.30
Torsdag – LUKKET
Fredag 11.00 – 18.30
Lørdag 11:00 – 18.30

Søndag – LUKKET

Kontakt Mariah

Telefon:
+45 31 31 72 27

Mail:
lilledanmark@email.dk